Research

Sinds een aantal jaar doen wij behalve het fotograferen van oorlogsgraven in binnen en buitenland ook steeds vaker (in opdracht van nabestaanden) research naar het verhaal van bijvoorbeeld een opa of een oom die tijdens de tweede wereld oorlog is omgekomen.

Voor sommige familieleden is het  om het laatste stukje van een puzzel compleet te maken, voor sommige zijn ze er pas net achter over wie of wat hun opa, vader ,broer of bekende heeft betekend in de oorlog.

Waar wij voorheen voornamelijk zelf op zoek gingen naar verhalen achter een bepaald graf krijgen wij nu dus steeds meer aanvragen uit binnen en buitenland om dit uit te zoeken.

mede door onze inzet hebben wij voor diverse graven complete levensverhalen naar boven weten te halen, of een graf naar al die jaren een gezicht kunnen geven. afgelopen jaar stonden wij groot in de Engelse krant toen wij in Engeland op zoek waren naar nabestaanden van een Engelse soldaat, binnen 2 weken hebben we die gevonden en het levensverhaal compleet kunnen maken. en sindsdien heeft het graf ook weer een gezicht gekregen.


Mocht u zelf nou al eens hebben gezocht maar komt u er maar niet uit, vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.